Alle aanbiedingen op een rij

Zoek in de lijst

Zoek in de lijst
Sorteer op:
Amref Flying Doctors

Goede doelen

Made Blue waterfles
Amref Flying Doctors werkt aan een gezond en sterk Afrika. Schoon drinkwater is hierbij de basis. Bestel een Made Blue drinkfles en draag bij aan schoon drinkwater.

Lees meer

€ 5,- KORTING
ARK Natuurontwikkeling

Goede doelen

Wandeling met gids
Ervaar zelf het werk van ARK tijdens een gratis wandeltocht door de Millingerwaard of over de Veluwe onder leiding van een ARK-gids.

Lees meer

GRATIS
Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel (CKM)

Goede doelen

Brievenbusgebak Blooming Bakery
CKM beschermt slachtoffers van huiselijk geweld en uitbuiting en biedt ze de kans in een veilige omgeving hun talenten te ontwikkelen.

Lees meer

15% KORTING
De Natuur en Milieufederaties

Goede doelen

Boompjes voor Beginners
De Natuur en Milieufederaties zijn in samenwerking met andere organisaties het duurzame project Plan Boom gestart. Het doel is 10 miljoen bomen te planten in Nederland.

Lees meer

€ 2,50 KORTING
Dierenbescherming

Goede doelen

IJsblokjes- en bakvorm
De Dierenbescherming vangt jaarlijks tienduizenden dieren in nood op en helpt verwaarlozing van dieren te bestrijden. NB deze aanbieding is geldig vanaf 1 januari 2022.

Lees meer

ALLEEN € 3,95 VERZENDING
Dokters van de Wereld

Goede doelen

Rondvaart vol verhalen
Dokters van de Wereld zet zich wereldwijd in voor het recht van de mens op goede gezondheidszorg en biedt, ook in Nederland, hulp aan kwetsbare mensen.

Lees meer

50% KORTING
Geldersch Landschap & Kasteelen

Goede doelen

Kastelen in Gelderland
Geldersch Landschap & Kasteelen beheert ruim 150 natuurgebieden, kastelen en landgoederen in Gelderland. Bezoek eens een van deze prachtige landhuizen of kastelen.

Lees meer

2e KAARTJE GRATIS
Goois Natuurreservaat

Goede doelen

Fietsroutes door 't Gooi
Ontdek de afwisselende landschappen van het Goois Natuurreservaat met de fietsgids ‘Goylant per fiets‘ vol interessante natuur- en cultuurhistorische weetjes langs de routes.

Lees meer

€ 4,50 KORTING
Het Rode Kruis

Goede doelen

EHBO-box en cursus
Thuis leren wat u moet doen bij een ongeluk? Met een exclusieve korting voor deelnemers maakt het Rode Kruis EHBO voor iedereen toegankelijk.

Lees meer

tot € 21,50 KORTING
KWF Kankerbestrijding

Goede doelen

De knuffel die jou knuffelt
Of je het nu zelf hebt of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. KWF is al ruim 70 jaar tegen kanker en vóór het leven.

Lees meer

€ 2,95 KORTING
Limburgs Landschap

Goede doelen

Kasteeltuinen Arcen
Het Limburgs Landschap beheert natuur en erfgoed in Limburg, waaronder Kasteeltuinen Arcen. Geniet van de Oosterse Watertuin, het Lommerrijk en het prachtige Rosarium.

Lees meer

TOT € 3,- KORTING P.P.
Milieudefensie

Goede doelen

Duurzame Beanie
Milieudefensie zet zich in voor een gezonde aarde voor iedereen. Ondersteun deze missie door de duurzaam geproduceerde Milieudefensie Beanie te bestellen.

Lees meer

€ 10,- INCL. VERZENDKOSTEN
Movies that Matter Festival

Goede doelen

Opent je ogen
Movies that Matter wil, met het vertonen van internationale en Nederlandse films over mensenrechten, de ogen van het publiek openen voor het belang van mensenrechten en een rechtvaardige wereld.

Lees meer

2e KAARTJE GRATIS
Natuurmonumenten

Goede doelen

Vaartocht Marker Wadden
Bezoek de Marker Wadden, één van de grootste natuur herstelprojecten in West-Europa waarbij met slib, klei en zand eilanden zijn aangelegd.

Lees meer

70% KORTING
Nederlandse Brandwonden Stichting

Goede doelen

Rookmelders
Een rookmelder vergroot de kans dat u op tijd gewaarschuwd wordt als er brand is met 100%. Dit is van levensbelang om veilig naar buiten te komen.

Lees meer

20% KORTING
Oranje Fonds

Goede doelen

Katoenen tas
Het Oranje Fonds steunt sociale projecten waarin mensen voor elkaar klaarstaan. Want als we er voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor.

Lees meer

€ 2,-
Oxfam Novib

Goede doelen

Kalender 2022 en wenskaarten
Oxfam Novib is een wereldwijde beweging die structurele oplossingen aandraagt om samen armoede te verslaan, zodat mensen weer een toekomst kunnen opbouwen.

Lees meer

€ 12,85 KORTING
PAX

Goede doelen

Olijfboompje voor vrede
PAX werkt wereldwijd aan een menswaardige en vreedzame samenleving. Kweek uw eigen vredesboompje op met de PAX-olijfboomzaden.

Lees meer

€ 2,80
Right To Play

Goede doelen

Opvouwbare bal
Right To Play zet de kracht van sport en spel in om het leven te verbeteren van kinderen die opgroeien in uitdagende omstandigheden.

Lees meer

€ 7,50 KORTING
Scouting Nederland

Goede doelen

Recycler-bouwpakket
Scouting Nederland biedt sportief en educatief plezier aan haar jeugdleden. Leer meer over zonne-energie met het 6-in-1 POWERplus Solar Recycler bouwpakket.

Lees meer

20% KORTING

Zoek op de kaart

Zoek op de kaart

Tussen (5 - 50 kilometer)

Zoek op de kaart

Op deze kaart vind je alle uitjes in de Voordeelagenda. Zoek via het filter welke uitjes er bij jouw in de buurt zijn.